Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
kuidas oleks võimalik ühendada vene võimendi arvutile,
Ma ei saa pihta,mida on ühist vene võimendil,arvutil ja maki helipeal?
Vene võimendi ühendad arvuti helikaardiga DIN5 pistik - 3,5mm stereo pistik kaabli abil.Maki helipead ei puutu üldse siia.
mis see DIN5 pistik on???
no ühist on nii palju et automakil topid selle kasseti sinna sisse,aga ma pakkusin varjandi et teen võimuga sama asja,ainult et võimule panen selle maki kah külge siis saab ju sama asja,minu jaoks tunduks see asi vb lihtsamana,sest ma näiteks ei tea juba mis see DIN5 pistik on??
kõigepealt mis see DIN5 siis on ja siis vaatan äkki saan edasi aru
Räägi nüüd lõpuks selgelt ja konkreetselt:mida sa teha tahad?(või kogud siin ainult postitusi?)Kas sa tahad TOAVÕIMULE ühendada arvutit ja/või automakki?
Originally posted by maxx91@Mar 1 2006, 19:36 no see on selline juhe kus ühe sotgsas on see must otsik käib vene võimu taha teine ots on nagu kõrva klapidel
Nblen vahtraleht.org
Originally posted by Ints@Mar 1 2006, 20:11 Räägi nüüd lõpuks selgelt ja konkreetselt:mida sa teha tahad?(või kogud siin ainult postitusi?)Kas sa tahad TOAVÕIMULE ühendada arvutit ja/või automakki?
no selle vene raadioga on mul asi klaar,ma mõtlesin et kuna jutt käib siin bvene asjast siis ma tahan teha nii: ühendada tavaline toaarvuti venevõimule taha,et saaks lasta muusikat arvutist ja läbi võimu,nagu siin pakuti neid otsikuid,aga esiteks palju need maksavad,ja kas ise ei saa seda teha(taasuta nagu,muidu pole mõtet),sest ma eriti ei usu et nad 10 eeku on :lol:
Originally posted by CORRADO+Mar 1 2006, 20:24--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (CORRADO @ Mar 1 2006, 20:24)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Ints@Mar 1 2006, 20:11 Räägi nüüd lõpuks selgelt ja konkreetselt:mida sa teha tahad?(või kogud siin ainult postitusi?)Kas sa tahad TOAVÕIMULE ühendada arvutit ja/või automakki?
no selle vene raadioga on mul asi klaar,ma mõtlesin et kuna jutt käib siin bvene asjast siis ma tahan teha nii: ühendada tavaline toaarvuti venevõimule taha,et saaks lasta muusikat arvutist ja läbi võimu,nagu siin pakuti neid otsikuid,aga esiteks palju need maksavad,ja kas ise ei saa seda teha(taasuta nagu,muidu pole mõtet),sest ma eriti ei usu et nad 10 eeku on :lol: [/b][/quote]
kas sa oled pime ?
nagu siin pakuti neid otsikuid,aga esiteks palju need maksavad,ja kas ise ei saa seda teha
Ma ei tea enam,kas nutta või naerda sellise asja peale. h34r: Kui sa pead paljuks maksta 25.- krooni valmis juhtme eest,siis võid ju selle juhtme ka ise kokku tinutada (saladus katte all võin sulle öelda,et see ise tegemine läheb sul rohkem maksma kui 25.-krooni).
nagu siin pakuti neid otsikuid,aga esiteks palju need maksavad,ja kas ise ei saa seda teha
Ma ei tea enam,kas nutta või naerda sellise asja peale. h34r: Kui sa pead paljuks maksta 25.- krooni valmis juhtme eest,siis võid ju selle juhtme ka ise kokku tinutada (saladus katte all võin sulle öelda,et see ise tegemine läheb sul rohkem maksma kui 25.-krooni).
Originally posted by maxx91@Mar 2 2006, 21:12 no kui sul on otsikud olemas siis saad teha
noh üks otsik on aga teist mitte,seega küsingi kas ilma teiseta ei saa,et teen nagu sisendi nagu automakkidele tehakse(nagu ma enne räääkisin et heli läbi raadio),ja kas selleks on mingeid väga suuri teadmisi vaja
Comment