Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Kuna originaale ei õnnestunud saada, siis panin lõppudeks KT818G/819G.
Veidi peab radasid ringi nikerdama, sest emitter ja baas on vahetuses.
Kes sama "keemiat" korrata üritab, siis soovitan transide baasid painutada samale poole trükkplaati, kuhu jääb ka trans ise. Trükkplaadile jootsin seega kinni vaid kollektori ja emitteri. Baaside toitetakisti ühe otsa tõstsin ka lahti, siis hõlbus sealt baasidele väike rippmontaaz teha.
Lõputrasside jõudevooluks sättisin 20mA.
Niih, aega on edasi läinud ja mina väheke targemaks....
Nimelt veel üks küsimus selle kohta....mitu V on siis Vt10 EK vahel see maksimaal pinge?...ja olen siis niikaugele jõudnud....et nüüd siis lõpu transid peal...ja töötab...kuid reguleeriks ikka nii nagu peaks olema...
Arvuti/Cd dekk (Sony CDP-CX151) => Estonia up-010 => Priboi E014C=>=>Estonia ym-010=> 2*250RMS (JWS C 150 XL) + 2*S-90[size1]
Kuna originaale ei õnnestunud saada, siis panin lõppudeks KT818G/819G.
Veidi peab radasid ringi nikerdama, sest emitter ja baas on vahetuses.
Kes sama "keemiat" korrata üritab, siis soovitan transide baasid painutada samale poole trükkplaati, kuhu jääb ka trans ise. Trükkplaadile jootsin seega kinni vaid kollektori ja emitteri. Baaside toitetakisti ühe otsa tõstsin ka lahti, siis hõlbus sealt baasidele väike rippmontaaz teha.
Lõputrasside jõudevooluks sättisin 20mA.
Töötab.
Isiklikult vahetasin U-7111 samuti lõpud ringi.Mina tõstsin juhtmetega transil jalad ringi.Pole miskit nikerdamist trükkplaadi ning rippmontaažiga.Ise piirdusin esialgu 15mA ning heli oli norm.
Comment